Шефката на ОДК Чепеларе с най-престижното отличие на МОН

Изображение 1 от 3

    Възпитаниците на ОДК изненадаха и зарадваха своя директор и присъстващите с прекрасни изпълнения на родопски песни и каба гайди

    Директорът на ОДК Чепеларе Теодора Мандова получи най –високия приз на Министерството на образованието и науката- почетна грамота „Неофит Рилски”. Наградата бе връчена на сесия на местния парламент от началника на Регионалния инспекторат по образованието в Смолян Иван Муцевски.

    След единодушно гласуване в РИО е решено грамотата да бъде присъдена именно Мандова, обяви началникът на Инспектората. „Наградата й е напълно заслужено признание за неуморния и труд, всеотдайност, усилия, както и високите постиженията на възпитаниците на ОДК Чепеларе“, каза още Муцевски.

    „За 35 години отдадени на образованието в Чепеларе съм се стремила да работя отговорно, честно и със сърце”, развълнувано сподели Мандова след церемонията и благодари на екипа си, на предишното и настоящо ръководство на Община Чепеларе, на дарителите, родителите и децата, на регионалния инспекторат и най-вече на семейството си. Мандова посвети наградата на покойната си сестра - Керяна Петрова, професионалист с 30 годишен стаж в национални печатни медии.

    „Вълнувам се, че именно Вие получавате това отличие от МОН, не само като кмет, но и като родител. Знам какво е въздействието на Общинския детски комплекс върху възпитанието на нашите деца и Ви благодаря, желая още много успехи на вас и децата от ОДК Чепеларе!”, каза в поздравлението си кметът Славка Чакърова.

    СмолянБГвести.нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини