Режисьорът Петър Тодоров с нов сатиричен спектакъл ‘BULGARIA’ ЕООД

 ‘BULGARIA’ ЕООД е новият театрален спектакъл от режисьора Петър Тодоров, който ще бъде показан за пръвпът в дните между 7 и 9 юли. След успешните спектакли "Чичовци 2014" и "Румеу и Жолиета от Дунево",  доказаният майстор на сатирични спектакли Петър Тодоров поставя ‘Bulgaria’ ЕООД-  нова българска комедия, реализирана в РДТ „Николай Хайтов“ Смолян.

 Посатновката е по едноактните пиеси на нашумелия драматург Емил Йотовски „Рекламация“ и „Обир“, които се поставят за първи път в България.

В два забавни театрални разказа - за една фирма, която решава да смени предмета си на дейност и за един обир в селски магазин, обичаните от публиката актьори Десислава Минчева, Никола Орешков и Илия Виделинов, чрез огромни порции от спонтанен смях разкриват абсурдността на съвремието в страната, в която живеем и ни помагат да преосмислим собствените си ценности.

На 07 юли новият сатиричен спектакъл ще бъде показан от 19.00 часа, в с. Баните
На 08 юли, от 19.00 часа е представлението в зала 2 на Родопския драматичен театър в Смолян
На 09 юли от 21.00 часа,  ‘BULGARIA’ ЕООД ще се играе на открито, пред хотелски комплекс Mountain Lake / Маунтийн лейк/ Смолянски езера. За представлението на 09 юли от 21.00 часа входът е свободен.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини