Жените на 30 изневеряват повече от всякога

Тридесетгодишните жени са склонни към изневери, за да увеличат своите шансове да родят дете.


До този извод стигнали специалисти от университета Брадли в Илинойс, изучавайки сексуалните привички на жените в 48 страни по света.


Както станало ясно, жените за разлика от мъжете инстинктивно търсят моногамни отношения. Дамите възприемат тази възраст като последен шанс да завоюват добър партньор, който да стане баща на общото им дете.

На 30 години представителките на слабия пол достигат пика на своята сексуалност и с радост се възползват от всяка възможност да започнат любовни отношения.

Подсъзнателно те се опитват да максимизират своите шансове да забременеят и да родят здраво дете. При мъжете пикът на безпорядъчни полови връзки настъпва около двадесет и няколко години, пише The Telegraph.

Изследователите установили също, че количеството на случайните връзки в обществото варира в зависимост от броя на мъжете. Така, в Китай, Япония и Южна Корея, където преобладава мъжкото население, интересът към свободния секс е доста нисък. В същото време в градовете в САЩ, където мъжете са значително по-малко от жените нивото на разводите и кратките връзки е много голямо.

Освен това, преди време учените заявиха, че омъжените жени често са по-нещастни от своите съпрузи, защото правят компромиси и жертви в името на брака. Опитвайки се да компенсират неудачите си в брака, омъжените дами търсят извънбрачни връзки, откриват си тайни банкови сметки или от домакини се превръщат в работещи жени.

Източник: bgvesti.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини