Изневяра по италиански

Изневерите са най-често практикуваният "спорт" в италианските двойки, тъй като само в три от всеки 10 двойки мъжът и жената не си изневеряват.

Така твърди изследване на асоциацията Matrimonialisti italiani. Според нея 60 на сто от изневерите стават на работното място. Като най-рискова се очертава възрастовата граница между 40 и 50 години. Мъжете са най-вече тези, които изневеряват, твърди проучването.

В 7 на сто от случаите на семейни раздели причината за тях са хомосексуални връзки на единия от партньорите. Доста настъпва и тенденцията, според която причините за разводите произтичат от виртуалните изневери, или от интернет.

В Италия обаче изневерите не са главният фактор за разводите в момента, обяснява президентът на асоциацията Джан Еторе Гасани. 40 на сто от разделите се дължат на изневери в семейството, докато главната причина е несъвместимостта в характерите на двамата партньори.

Италианците изневеряват на половинките си най-вече по време на обедната почивка. Една от всеки три изневери се "консумира" в периода между 12 и 14,30 часа.

Само един от всеки 10 италианци изпитва някакви угризения или вина, когато изневерява.

Източник: prontosofia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини