Стартира конкурсът Доброволческа инициатива 2016

За шеста поредна година Фондация Лале и Национален Алианс за Работа с Доброволци обявяват традиционния конкурс за най-интересни и ефективни доброволчески инициативи, реализирани в България.

В конкурса са поканени да участват всички организации и групи, които през настоящата 2016 година са организирали доброволческа инициатива, без значение на място и време на реализация, цел и начин на организация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Всяка добра инициатива заслужава признание!

Представените инициативи ще бъдат оценени по резултатите, значението за хората в общността; броя и характеристиките на участниците; значението на инициативата за развитието на екипа на организацията и доброволците; финансовата ефективност.

Най-добрите инициативи ще бъдат отличени с почетна грамота и материална награда във формата на инвестиция в развитието на доброволците и организацията.

Инициативи могат да бъдат номинирани от организации и отделни лица.

Формулярът за представяне може да бъде изтеглен от тук – Апликационна форма конкурс_2016 или получен по електронна поща след заявка. Очакваме номинации до 07 ноември 2016 на office@navabg.com, съобщават организаторите в специално съобщение до медиите.

Пълният списък на номинираните инициативи ще бъде представен на Интернет страниците на Националния алианс за работа с доброволци (НАРД) и Фондация Лале в  средата на ноември 2016.

Наградите ще бъдат обявени на публична церемония в началото на месец декември 2016 година в присъствието на Президента на РБългария.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини