Синът на екскмета на Хасково напуска парламентарната група на Реформаторите

Синът на бившия хасковски кмет Георги Иванов напуска парламентарната група на Реформаторския блок.

Станислав Георгиев Иванов е подал заявление за напускане на ПГ в деловодството.

То е регистрирано в 12:02 ч. в системата на Народното събрание.

Станислав Иванов е роден в Дупница през 1981 година. Той е икономист, избран е от 29-и хасковски избирателен район. Това е първият му мандат като депутат. Член е на парламентарната комисия по енергетика и на комисията по европейските въпроси.

Репортер на OFFNews се свърза с г-н Иванов по телефона, за да разбере мотивите за оттеглянето му от парламентарната група на Реформаторите.

"Причините да напусна Реформаторския блок са лични. Считам, че имам морален ангажимент към хората, които са ме избрали и подкрепили, а оставайки в блока, имам усещането, че ги предавам“, коментира Иванов пред OFFNews. Той подчерта, че е избран с най-високия резултат за депутат от квотата на реформаторите в София.

Все пак депутатът Станислав Иванов каза, че няма да изпада в подробности заради президентските избори и ще влезе в детайли след тях и добави, че предизборната програма и обещания, които реформаторите са дали преди 2 години не се изпълняват, което е предателство към хората, които са го избрали за депутат. 

Станислав Иванов ще остане в парламента като независим народен представител.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (15)

 • 1
  За
  за информация на циганите
  75 -18
  18:31, 20 окт 2016
  щото те го избраха
 • 2
  Лю
  Любопитен
  112 -13
  19:04, 20 окт 2016
  Много ми е любопитно, защо действащ депутат дружи с престъпник? Имам предвид Федрун Фарехтин по прякор Белия. Всеки ден си пият заедно кафето в хотел Ретро, а от скоро виждам и баща му бившия кмет Георги Иванов да си пие питието с Белия. Явно крими елемента е семеен приятел, но си мисля не е ли нередно бивш кмет и действащ депутат да са приятели с човек осъждан за наркотици, рекет, побоища?
  • По
   Поговорка
   74 -8
   19:25, 20 окт 2016
   От един дол дренки!
  • Га
   Ганьо
   57 -7
   21:30, 20 окт 2016
   Белите якички си имат нужда от момче за мръсните далавери и поръчки...
 • 3
  Ha
  Halil
  33 -11
  19:38, 20 окт 2016
  Манекенче
 • 4
  Ма
  мастикаджия
  62 -9
  20:18, 20 окт 2016
  Натиснал го е морала ,момчето ,бе!
  То си е наследствено!На татко детето!
 • 5
  Ки
  Кирчо
  29 -47
  21:50, 20 окт 2016
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 6
  Sv
  svilengrad
  19 0
  02:40, 21 окт 2016

  ТИР, натоварен с цигари, е минал на 12 септември през ГКПП "Капитан Андреево", а след това веднага е напуснал страната през ГКПП "Ново село". Първо стоката била обмитена на цена 380 000 долара, а малко по-късно товарът се оказал на стойност 2000 лева.
 • 7
  As
  asi
  45 -4
  09:26, 21 окт 2016
  голям смях-морални ангажименти-депутат с парите на тати...
 • 8
  Та
  ТАТИ
  66 -5
  10:14, 21 окт 2016
  Ужас каква трагедия!!!На това мишле мястото му е да стои по цял ден на Ретро и да търка столовете.Какъв депутат е той?Когато и да мина покрай кафето му винаги стои свит и с кръстосани крак като момиче.Сигурно има 3 работни дни за цяла година.Какъв морален ангажимент имаш ти към хората,които ти не познаваш,та те са купени от Баща ти!!!!
  Срам и позор за похарчените пари за теб,които с Баща ти откраднахте от нас гражданите на Хасково!!!
 • 9
  Ха
  Хаск
  45 -6
  10:34, 21 окт 2016
  Този даже не е интересен. Много е смешен. И все пак е добре хасковлии да имат едно наум- като го лъскат така, с тези приказки за морал, да не ни го натресат по някакъв начин. Не случайно верните слуги на бившия кмет продължават да реват до небето и ако човек слуша само тях, ще помисли, че Г Иванов е бил кротък като ангел и виден демократ. Сякаш ние не сме живели в този град.Затова както му се смеем, нека да внимаваме, че без да се усетим да не се окажем с малкото Ивановче начело.Тая фамилия няма спиране, за пари и власт са готови на всичко.
 • 10
  Лю
  Люси
  26 -6
  15:37, 21 окт 2016
  Смешник. На тати момчето. Да се махат от Хасково вече, какво се излагат да стоят в града ни при положение, че направиха толкова мизерии и толкова пари откраднаха. Никакъв срам няма баща му, голям наглец. Радвам се, че поне от кметското място го свалиха.
 • 11
  Сш
  сшв
  12 -2
  19:24, 21 окт 2016
  Хай на бас,че Гоце стои зад всичко.....
 • 12
  Ба
  бай петър залгата
  6 0
  16:52, 24 окт 2016
  Гоцето ли Коцето ли стои изплюха камъчето ---Бат ви Гошко кмета бивш пак напира за постове --подкрепял Р Радев за президент бил му приятел и т н и т н
  • 15
   1550..07654443368909--532
   0 -1
   18:35, 13 мар 2017
   💙💙 💙 💙💙 💙
   💙💙💙💙 💙💙 💙💙
   💙💙 💙💙
   💙💙 💙💙
   💙💙 💙💙
   💙💙 💙💙

Хороскоп за 10.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
10 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
10 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
10 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
10 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
10 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
10 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
10 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
10 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
10 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
10 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
10 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
10 юли 2020
Последни новини