Илиана Раева поканила Цвети на бенефиса в зала "Армеец"

"Цвети ще бъде гост на бенефиса на националния отбор по художествена гимнастика в зала "Армеец", сама е взела това решение. Тя се чувства в добра физическа форма, говорихме дълго, дори се бъзикахме. Тя се усмихваше. Така съм свикнала да я виждам", каза Илиана Раева в студиото на "Събуди се" по Нова телевизия.

Треньорката сподели, че се чувства много щастлива като баба. Тя би желала внучката й, която носи нейното име, да израстне като здраво, умно, добро, красиво, мило човече. Сега малката Илиана била невероятна кукла, каза гордата баба, която нарича малката си наследничка Куини и непрекъснато й говори, дори с риск другите да й се смеят. Тя, увлечена в "бабешките" си грижи, дори не разбрала че Тръмп е станал президент на САЩ. Според нея този избор е протестен вот.

Илиана Раева призна, че годината е била тежка да нея - загубила е майка си, но пък се е родила внучката й, успяла е да спаси мечтите на пет момичета да станат шампиони - на това е отдала сърцето си. Не се бои от предизвикателства, но се страхува, че "няма да й стигне животът" да подготви новия отбор по художествена гимнастика, но пък няма търпение да започне.

Раева е категорична, че отново ще се кандидатира за президент на Българската федерация по художествена гимнастика и започва битката за поста.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    Мария
    1 0
    11:07, 12 ное 2016
    Браво Цвети,всички сме с теб. ☺️ 
Последни новини