Две пътни произшествия в Смолян,заради ремонти е затруднено движението

Изображение 1 от 2

    През изминалото денонощие са възникнали две пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети на територията на Смолян. Единият инцидент е станал на бул. „България“, а другият -на кръстовището, образувано от улиците  "Родопи" и "Коста Аврамиков". Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата. 

    Движението в областния града е затруднено заради множество ремонти и строителни дейности по обекти, заради което са затворени за движение основни улици. 

    До 15 декември тази година ще бъде ограничено движението по път II-866 Смолян - Стойките в кв. „Райково“, както и ул.“Наталия“ в квартала. Това натоварва трафика и изисква търпение, и повишено внимание на водачите на МПС, припомнят от Пътна полиция. Поради извършването на строително-ремонтни дейности, движението по ул. „Наталия“ в кв. „Райково“ е спряно от началото на месец ноември.
    Поради изграждането на Главната пътна комуникация – Смолян е затворен участъкът от кръстовището при моста на Бункера до входа на „Рожен експрес“ АД на ул. „Тракия“. По тази причина трафикът преминава по обходния маршрут по ул. „Коста Аврамиков“, което още повече натоварва пътната обстановка в града.  Въведената временна организация на движението е за периода от 07.11.2016г. до 07.12.2016г. а ограниченията са от острова на Бралото до търговски център Крис Мар. 

    Обходният маршрут е по ул. „Родопи“ и Главна пътна комуникация, което също натоварва изключително много трафика в областния град. Затова е необходимо шофьорите да карат особено внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация1 призовават от Пътна полиция.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини