Седем катастрофи през денонощието, един ранен при челен удар на кола с автобис

Тежка пътна обстановка през уикенда със седем катастрофи, при една от които има пострадал пътник, а другите са с материални щети.

Смолянски „Опел“ се удари челно с автобус по пътя край Чепеларе, при което пострада 47 годишен пътник в автобуса. Инцидентът е станал в неделя вечерта около 19 часа, а зад волана на лекия автомобил е бил 24 годишният С.Б. от Смолян.

Поради движение с висока и несъобразена с мокрия и хлъзгав път, на завой колата поднася, навлиза в лентата за насрещно движение и се забива челно в насрещно движещия се автобус "Фолксваген Крафтер" също със смолянска регистрация, управляван от 46-годишен мъж от Мадан.

При катастрофата е ранен 47-годишен пътник от автобуса, който е получил охлузно-контузна рана на носа и горната устна. Пострадалият е прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Използвани са обезопасителните колани.

През изтеклото денонощие на територията обслужвана от ОДМВР – Смолян са регистрирани още шест пътнотранспортни произшествия с материални щети, но без пострадали участници в движението.

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини