Как звездите пазят звезднатаси форма по празниците

От партита с изобилие на шампанско до лъскави премиери - за звездите от шоубизнеса всеки ден е Коледа или Нова година. "Ню Йорк дейли нюз" разкрива как знаменитостите поддържат форма по празниците, без да се превръщат в отшелници.

Дрю Баримор

Разкъсвате се между желанието да похапнете каквото ви душа поиска и да се пъхнете в тесните си джинси? Ето какво мисли Дрю Баримор по въпроса: "Предпочитам да съм с няколко килограма по-тежка и да се радвам на живота". Ако индексът ви на телесна маса е в рамките на здравословните стойности, парче пудинг или допълнителна порция месо няма да ви навредят, смятат експертите.

Дженифър Гарнър

Не можете да устоите на десерта? Вместо да се лишавате от него, правете като Дженифър Гарнър. "На всяко ястие хапвам десерт, но не в големи количества", споделя стройната съпруга на Бен Афлек.

Скарлет Йохансон

"Обичам да си угаждам. Често похапвам прошуто и пия коктейли. Това е моята диета", споделя пищната красавица. Ако имате слабост към коктейлите, не забравяйте да вземете витамин В преди консумацията на алкохол, за да намалите неприятните усещания от махмурлука. Полезно е да пиете повече вода и да хапнете резенче лимон.

Рейчъл Билсън

Звездата от "Оринжд каунти: Кварталът на богатите" винаги има подръка нещо за хапване. "Ако не ям, ставам много кисела. Дори когато ходя на партита, в чантата ми има ябълка или бисквити", разкрива Рейчъл Билсън. Съветът на специалистите е да се избират десерти с нисък гликемичен индекс, бонбони без захар или печени бадеми.

Гуинет Полтроу

Ако искате да контролирате храненето си през празничния сезон, можете да последвате примера на Гуинет Полтроу и да си готвите сами. "Обичам да готвя. Често изненадвам семейството си с домашно приготвени хляб или пица с малко говеждо, листенца спанак и карамелизиран червен лук. Редовно поднасям и печени сладки картофи", споделя Полтроу.

Кейти Холмс

Актрисата вярва, че доброто здраве и празниците могат да вървят ръка за ръка. "Моите родители много държат на здравословния начин на живот. На Коледа преди голямата вечеря с пуйка баща ми кара цялото семейство да тича", разказва Кейти Холмс. Тренировка в залата за фитнес или сутрешна разходка в новогодишния ден е чудесен начин за освежаване преди предстоящ купон.

Чарлийз Терон

Съветът на актрисата е да се ограничават порциите от висококалорични храни. "Старая се да ям балансирано различни продукти, разпределени в 6 хранения на ден. Но ако ми се дояде нещо нездравословно, като хамбургер например, вместо да се лишавам, изяждам една четвърт от него", споделя Терон. Експертите препоръчват да се намаляват порциите, като ястията се слагат в по-малки чинии, да се избягват преработените храни и сосовете със сметана, и да се набляга на зеленчуците и салатите.

Тайра Банкс

Правилото на бившата манекенка, която не крие, че обича да си похапва, е да се консумира всичко, но в умерени количества. "Обичам храната и смятам, че трябва да й се наслаждаваме. Ям каквото ми се прииска, но без да преяждам", разкрива Банкс. Избягвайте големите порции по празниците и консумирайте в разумни количества въглехидрати, протеини и зеленчуци. Мнението на експертите е, че диетите обикновено не дават добър резултат, но разнообразието от пресни продукти - да.

Кристин Дейвис

Звездата от "Сексът и градът" споделя: "Основната ми грижа е да не допускам да огладнявам твърде много. Стремя се да хапвам на всеки три часа, най-вече протеини, добри въглехидрати, зеленчуци и салати". Кристин Дейвис освен това се въздържа от алкохол - един от най-големите виновници за трупането на излишни килограми по празниците.

Ел Макферсън

Манекенката, известна с прякора "Тялото", поддържа добрата си форма най-вече с тренировки, като ключовата дума е "постоянство". "Стремя се да отделям по един час дневно, пет пъти в седмицата за упражнения - Пилатес или бягане в парка. С две малки деца обаче невинаги ми остава време. Ако пропусна един ден, не се упреквам, а се стремя да насоча енергията си към следващата тренировка", споделя Макферсън.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини