Жената, заключила детето си в кола: Нарочно ме очерниха

Няколко месеца, след като майка заключи детето си само в колата и го остави на непосилната жега вътре, социалните служби й го върнаха.

Случаят стана в началото на август и за ден обиколи социалните мрежи, където срещна неодобрението на българските майки, които настояха властите да се намесят по случая с 8-месечно бебе от Русе. В резултат д-р Попова беше обвинена, а от Закрила на детето отнеха бебето от нея.

В момента то отново е при нея и по думите й се чувства добре:

Детето ми е в отлично състояние. Можете да ги видите и двете деца тук при мен“, заяви пред „Часът на Милен Цветков“ майката, д-р Таня Попова.

В продължение на една година социалните ще наблюдават какво се случва в дома на майката, която беше обвинена в нехайство.

айката продължава да твърди, че случаят е представен неправилно, а самата тя отрича да има вина:

Аз бях представена тенденциозно и умишлено като такава, каквато не съм.

Започнаха да говорят за една докторка, която има проблем с полицията и на цялото общество стана ясно, че става дума за една показна полицейска акция за спасяване на дете“, обясни версията си д-р Попова.

Тогава очевидци разказаха, че за да извадят детето, служителите на реда разбили прозореца:

„До ден днешен аз продължавам да твърдя, че цялата тази ситуация си беше организирана. Беше си отдавна планувана, знам кой стои в основата“...

Въпреки обвинението, че бебето е стояло поне половин час на жегата в колата, майката твърди, че не носи вина, тъй като „то беше заспало на задната седалка и аз затова помолих жената, която работи там да го наблюдава докато спи, за да си свърша за минути работата“.

Според нея, „има човек, който ме следи и е пряко заинтересован цялата тази ситуация да се случи. Това е бащата, заедно с неговата бивша съпруга и цялата й рода“.

А целта според нея – „да може държавата да ги вземе и той да не е принуден да плаща издръжка“.

Версията на бащата остава неясна.

Източник: http://www.vesti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини