Седем пожара през уикенда,основно зараади задръстени комини

Две пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 06 и 07.01.2017 г. на територията на ОД МВР – Смолян. Едното е станало в община Смолян, а другото в Неделино.

През почивните дни на територията на област Смолян в РД ПБЗН – Смолян са получени седем сигнала за възникнали пожари, три от които без материални загуби в комини на къщи, заради натрупани сажди.

При другите четири пожара са настъпили материални щети. В къща във Върбина е горял комин заради нарушена технология на строителство, но щетите са само 10 кв. Метра напукана мазилка.

Фритюрник подпали кухнята в апартамент в Девин. Уредът пламнал заради късо съединение, унищожени са фритюрник и скара, опушени били и стени 4 кв.м. Навес за дърва е горял вчера около 04 часа в Девин. При пожара е са изгорели 2 кубика дърва за огрев, унищожени са 6 кв.метра покривна конструкция, пожарният екип успял да спаси къщата на 71 годишния мъж. Заради строителна неизправност през нощта на 8 януари е горял и комин в село Давидково. При пожара са унищожени дървена ламперия, опушени са били 39 кв.м. стени. 

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини