57 годишен с 13 присъди отново в ареста за взломна кражба в Смолян

 „Задържане под стража“ е мярката, определена от Районния съд в Смолян за 57 годишният Младен М. Той е привлечен като обвиняем за поредица взломни кражби, при условията на опасен рецидив, уточняват от прокуратурата.

До момента е установено, че за периода от 2 октомври 2016 г. до 12 октомври 2016 г., Младен М. е отнел от жилище в Смолян различни вещи, сред които книги, будилник, прибори за хранене, обувки, и др. Той е влязъл в дома след като разбил бравата на входната врата докато собственикът отсъствал.  

До момента обв. Младен М. е осъждан 13 пъти, основно за престъпления против собствеността на различни граждани, за които е изтърпявал наказание „лишаване от свобода“. Последното му наложено наказание "лишаване от свобода" е било изтърпяно на 23.06.2016 г., когато е получил условно предсрочно освобождаване.  Последното деяние е извършено в рамките на определения изпитателен срок по предсрочното му условно освобождаване.  Определението на Районен съд-Смолян може да се обжалва пред Окръжен съд-Смолян.   

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини