Валя Балканска пее благотворително в концерт "Надежда за Мая"

Изображение 1 от 3

    Те са ученици от Езиковата гимназия в Смолян. Сърцата им са пълни с доброта. Запознайте се с Вики, Мартина и Цонка. Дойдоха при нас, защото решили да организират благотворителен концерт.
    За болестта на 33-годишната Мая Колибарова от Смолян разбрали от репортаж на eTV. "Когато видяхме, че Мая има нужда от помощ, решихме веднага да се отзовем и много бързо да реагираме, за да направим нещо и да ѝ помогнем да се излекува", разказва Вики.
    Момичетата много бързо са се организирали, успели са да поканят известни имена. Сред участниците в концерта са Валя Балканска и Ансамбъл "Родопа", 101 каба гайди, Клуб "Хоро", ТФ "Зареница", Младежки театър "Ирис". "Програмата, която сме подготвили е много разнообразна, така че ще бъде интересно както за малките така и за големите", категорични са организаторките.
    Момичетата не за първи път инициират благотворителни концерти. "Мислим че е добре да се помага на хората, които имат нужда и това ни прави щастливи", казва Мартина.
    Цената на билета за концерта е 3 лева, а момичетата вече са започнали да продават билетите. Направили са и кутии за дарения, в които всеки може да остави и по-голяма сума. Концертът ще се състои на 24 април от 18.30 часа в зала 1 на Родопския драматичен театър, със съдействието на община Смолян.

    Величка Петкова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини