Как да хванете кръшкач

Малко детективски умения могат да ви спестят години живот в заблуда.

Разбира се, на никого не пожелаваме подобно преживяване – усещането, че те мамят. Тази статия също така не е предназначена за тези, които нямат основание да се съмняват в любовта и предаността на половинката си. Надяваме се също, че няма да поощрим патологичните форми на ревност. Но при всички направени уговорки, имаме редица основания да ви предложим следващите няколко подхода за разкриване на евентуална изневяра, дори и да не ви прозвучат много почтено. Но, когато става въпрос за изневяра, почтеността така или иначе е последното, което е останало. И така: не е необходимо да сте Шерлок Холмс, за да хванете кръшкач. Той, кръшкачът, обикновено сам ще се "издъни", както се казва. Единственото, което трябва да му осигурите, е достатъчно възможности, за да го направи.

1. Заложете капан.
В 99.9% от случаите, изневеряващият мъж ще кръшне, когато партньорката му е извън града или когато самият той пътува. Кажете на любимия си, че този уикенд се налага да пътувате (сценария си е ваша работа – служебно парти извън града, на гости у приятелка, посещение на родителите и пр.). Сега просто чакайте и наблюдавайте. Ако не се прибере цяла нощ, е вероятно да е в дома на друга жена или някъде с друга жена. Другият вариант е да я доведе в дома ви. Нали си спомняте онази приказка: "Когато котката я няма, мишките лудуват".

2. Следете мобилния му телефон.
Дали е придобил навик да изключва телефона си, след като се прибере в къщи? Реагира ли необосновано агресивно, ако телефонът му звънне, докато е в банята и вие се опитвате да му го подадете, поглеждайки кой звъни? Ако имате достъп до телефона му, проверете за повтарящи се набрани номера и продължителността на разговорите. Проверявайте и SMS-пощата му – може да е пропуснал да изтрие някое послание или просто да не го е видял.

3. Проверете го виртуално.
Ако използва онлайн чат-връзка, направете си фалшива регистрация и го пробвайте дали ще захапе въдицата на флирта. Може да помолите приятелка да го «атакува» в skype, като междувременно записва разговора.

4. Не пропускайте приятелите.
Заложете капан и на най-близкия му приятел. Мъжката «солидарност» е пословична и е твърде вероятно приятелите да осигуряват алиби на кръшкача.

5. Проверете и компютъра му.
Проверете историята на браузъра му – къде е влизал напоследък. Може да ви изненада факта, че не сте знаела, че използва например hotmail или yahoo, а може и да установите, че влиза в сайтова за онлайн-свалки.

6. Наблюдавайте колата му.
Например, следете километража. Възможно е да пътува повече, както и по-малко. Ако знаете, че пътя му до работа и обратно е 3 км, а виждате, че е изминал 15, в задачата се пита къде е ходил. Ако пък закъснее след работа с обяснението, че е трябвало да отиде до точка Х (служебно!) с колата си, а километражът показва много по-малко изминато разстояние, то тогава търсим в кой квартал живее съперницата.

7. Блъфирайте.
Ако сте изчерпали всички методи – без резултат, но имате вътрешната убеденост и косвени доказателства, че ви изневерява, блъфирайте. Кажете му, че имате информация. Може да представите нещата така: "Знам, че ми изневеряваш и ти давам възможност да ми кажеш истината. Ако излъжеш, нещата ще станат 10 пъти по-лоши". Дръжте се така, като че ли имате доказателства, бъдете много сериозна и му дайте възможност да "преспи" една нощ с тази мисъл. Повечето мъже ще лъжат до последно, но ако сте добра актриса, може да получите информацията, която търсите.
И запомнете: Никога не обвинявайте партньора си в изневяра, ако нямате конкретно доказателство за това, защото повечето ще успеят да ви излъжат, а после просто ще станат по-внимателни и изобретателни в прикриване на следите. Винаги действайте, когато сте спокойна и не си позволявайте да загубите контрол върху себе си, защото моментално ставате уязвима.
Женската интуиция рядко греши, така че – слушайте я.
Източник: tia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини