Какво символизира подаръкът му?

Според проучване, мъжете се отнасят по-сериозно към празника на влюбените, отколкото жените. В подаръка, който те избират, влагат отношението си към връзката ви. Забравете за цената и узнайте каква е емоционалната стойност на вашия подарък.
Цветята

Мъжете не отдават голямо значение на цветята, така че когато вашият любим ви изненада с букет, знайте, че той е мислил. Но има ли значение дали получавате рози и дали розите са червени? И по-добре ли говори голям букет, отколкото стрък цвете?

Всъщност - не. Важен е жеста. А розите, независимо от цвета им, са винаги сигурен знак за любовта му. Всякакъв вид цветя, между впрочем, говорят, че за него отношенията ви имат значение. Ако той си е спомнил кои са любимите ви цветя, получава допълнителна точка. И запомнете, че жълтото цвете не носи непременно посланието: "Нека просто бъдем приятели".

Много мъже нямат никаква идея, че цветът има символично послание, така че не допускайте веднага най-лошото.
Плюшени животни

Повечето жени се разочароват от такъв подарък. Какво може да означава той? Например, че приятелят ви не е много оригинален или че връзката ви е малко незряла. Ако има как да му намекнете, че не желаете плюшени мечета, направете го.

Има обаче едно изключение - ако на лапичката на мечо е закачена красива гривна, например. И като стана въпрос за бижута, да видим какво говорят те.
Бижута

Какво говори за връзката ви подарък-бижу? Много. На Св. Валентин най-рядко се подаряват бижута, в сравнение с цветята, картичките, свещите и романтичните вечери. Така че по-добре му повярвайте, че има сериозни намерения към вас, след като не само е платил, но е минал през всички онези изпитания с влизането в магазина, избора и пр., които мъжете по принцип мразят.

Между другото, не съдете за любовта му по цената на бижуто. По-важно е отношението, което е вложил при избора му, дали се е опитал да се съобрази с вашия вкус и дали, когато го е избирал, си е представял как ще ви стои то.

Шоколадови бонбони

Този традиционен подарък разкрива много за отношението на вашия любим към връзката ви. Ако кутията е с форма на сърце, това означава, че той е доволен от отношенията ви. Ако бонбоните са скъпи, той знае, че цените добрите неща - нищо евтино няма да свърши работа, когато става въпрос за вас.

Ако е умен, той ще знае, че шоколадът е афродизиак - това придава допълнителна, секси стойност към жеста му, така че не се мръщете.
Бельо

Говорейки за секс, нека да отговорим на въпроса дали подарък - дантелено бельо, винаги носи подтекст: "Искам да правим секс"? Ако отскоро се "сваляте", вероятно - да!

А какво означава, ако партньорът ви, с който сте заедно от 15 години, се появи на Св. Валентин с такъв подарък? Вероятно, че му е писнало да ви гледа в развлечени тениски. Не! Подаръкът му говори, че той е луд по вас и много обича вашите моменти на интимност.
Картички

Картичките за Св. Валентин имат значение заради това, което е вътре в тях, а не отвън. Всъщност, ако той е отделил време, за да направи сам картичка за празника, вие сте щастливка. Това означава, че наистина го интересувате и иска да прекарва повече време с вас.

Проблем ли е, ако получите за празника само картичка и нищо друго? Изглежда, че да. Ако вие сте положила усилия, за да изберете подарък, а в замяна получите само картичка, това може да означава, че се задава проблем във връзката ви, особено ако е нова.

Ако сте дълги години заедно, само картичка не е толкова фатално - всъщност вашият любим се е постарал да отбележи празника по някакъв специален начин, като ви е казал нещо, за което рядко се сещате в ежедневието. И нещо много важно: Знайте, че каквото е написал един мъж на картичката, то той има предвид точно това!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини