Първи трейлър на сериала "Стар Трек: Дискавъри"

Излезе първият трейлът на сериала "Стар Трек:Дискавъри".

Действието се развива 10 години преди събитията в първия "Стар Трек". Старшият офицер на кораба "Дискавъри" Майкъл Бърнъм (Сонекуа Мартин-Грин) е в центъра на сюжета. Заедно с екипажа си тя се отправя в космоса в търсене на нови цивилизации. Експедицията се сблъсква с войнствената раса на клингоните.

Първият сезон ще има 15 серии. Премиерата е планирана за есента на 2017 год. Освен в САЩ и Канада, "Стар Трек: Дискажъри" ще може да се гледа в Netflix.

"Стар Трек" стартира през 1966 год., за да се превърне във фантастична вселена. Създадена от Джин Родънбъри, тя включва шест телевизионни сериали, единадесет пълнометражни филми, стотици романи и десетки видеоигри. Телевизионният сериал е считан за един от най-големите култови феномени на днешното време.

Във вселената на Стар Трек, човечеството е успяло да преживее един пост-апокалиптичен период в средата на 21 век и е развило технология, позволяваща му да пътува със скорост по-висока от тази на светлината. По-късно, хората ще се обединят с други разумни същества от галактиката и ще формират Обединената Федерация от планети. Благодарение на намесата на извънземни същества и напредъка на науката, през 23 век човечеството най-накрая успява да преодолее многобройните си недостатъци и слабости. 

През 2009, 2013 и 2016 год. излезоха пълнометражни филми с продуцент и режисьор Джей-Джей Абрамс

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини