Слави Трифонов глобен за ... простотия

Слави Трифонов е бил глобен, от ръководството на Би Ти Ви за вулгарния сериал "Къде е Батко" и поради тази причина Дългия не се появява от известно време в "Шоуто на Слави", а временен водещ е Иво Сиромахов.

Трифонов го ударил на чест, когато от Би Ти Ви обявили, че няма да му преведат пари за трите серии на просташката сапунка, която той бе заснел със собствени средства и въртеше три поредни понеделници в шоуто си. От управата на първата частна телевизия били категорични, че няма да платят пълен размер на парите, които дават за "Шоуто на Слави", тъй като Дългия на своя глава заснел "Къде е Батко" и така на практика не изпълнил договора си да излъчва всекидневно вечерно токшоу. Така на практика от медията на Мър-док глобили Слави.

Ядосан от това развитие на нещата, Слави обяви, че е болен от ангина и не присъства дори на финала на сватбеното си шоу.

"Трифонов се опита да ни натресе сериала "Къде е Батко", който не отговаря на условията на телевизията и поради това не искаме да плащаме за него", категорични са от Би Ти Ви.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини