За МВР "ловецът на бежанци" Динко е неизвестен извършител

МВР води разследване срещу неизвестен извършител по случая с Динко Вълев. Абсурдът стана известен от изявление на вътрешния министър Валентин Радев по Нова тв. 

"Ловецът на бежанци" изкара 24 часа в ареста в Ямбол по сигнал, че е нанесъл побой на свой работник. След изтичането на този срок Вълев бе пуснат, без да му е повдигнато обвинение. Вчера в ефира на две национални телевизия той призна, че е посегнал на работник, защото крадял. Освен това обясни, че ударил по един шамар на двама работници, които крадели от нафтата му. 

"Който краде, ще яде бой. Бил съм го отвлякъл, бил съм го таковал... Малко съм го бил! И тебе да те хвана да крадеш, и на теб ще ти прехвърля керемидите", обяви "ловецът". 

Вълев обяви, че няма да подава жалба срещу работника за кражба. "Той си получи наказанието, продължава да работи при мен, до следващото наказание. Който не му изнася, да се изнася", заяви той.

"Чисто формално погледнато - няма подаден сигнал, няма подадено оплакване", обяви вътрешният министър Валентин Радев. Такъв сигнал нямало, включително и от "този, който е насилен, бит, там шамари ли са му ударили, в багажник ли са го возили", каза още МВР шефът. Затова имало дело срещу неизвестен извършител. "Иначе, разбира се, че е укоримо, кой е той, че ще се саморазправя, дори Динко да е", отбеляза Радев. 

Полицията се е задействала по сигнал, получен на тел. 112. Очевидци обаче или нямало, или отказвали да говорят. Стана ясно и че ден след инцидента от пострадалия няма и следа. "Нищо не знаем. Динко от сутринта се обажда два пъти, после от полицията дойдоха две момчета", каза майка му. Синът й работел при Вълев от пет години срещу 20 лв. на ден. 
 

Източник: http://www.segabg.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини