Sony Ericsson W64S: приятен японски флип

Обикновено мобилните телефони на Sony Ericsson, създадени за японските мобилни оператори, никога не се разпространяват извън границите на Страната на изгряващото слънце. По всичко изглежда обаче, че с известни усилия е бил успешно разкодиран Sony Ericsson W64S – елегантен флип, ексклузивен за оператора KDDI au.

Според публикуваната от Blog.se-nse.net информация, програмата за преодоляване на защитите си изпълнява чудесно своята функция, гарантирайки безпроблемна работа на телефона в 99.9% от случаите. Sony Ericsson W64S е снабден с 3.2-мегапикселна камера, 2.8-инчов завъртащ се дисплей, показващ до 16 млн. цвята, музикален плеър, 70MB вградена памет и microSD слот. Налице е още поддръжка на мобилна телевизия по стандарта 1seg, както и на GSM и CDMA 1X WIN мрежи.

Какво не работи в разблокираната версия: първо, както вече упоменахме, цифровата телевизия е по друг стандарт; второ и по-важно, не се поддържат кратки съобщения! И не на последно място - не можете да използвате трансфер на данни, тъй като връзката с Интернет е реализирана по специфичен за KDDI способ (и то на база CDMA), който няма как за момента да бъде преодолян. Дали тези ограничения ще бъдат твърде сериозни за вас, се налага да прецените сами.

Цената на Sony Ericsson W64S е около 440 евро. Устройството се предлага в разцветки Snow x White, Diamond x Pink, Lattice x Black и Mist x Blue.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини