С какво всяка зодия проваля живота си

Всяка зодия има слабост, която често саботира щастието й в живота.

Овен

Проваляте живота си с прекомерен негативизъм, в който допускате да се удавите. 

Вашата избухливост и инат по природа ви носят безброй неприятности. Живеете в негативен свят, от който хората често не искат да бъдат част.

Телец

Проваляте живота си, като не го изживявате пълноценно и докрай.

Изпитвате необяснима нужда да контролирате всекиго и всичко в живота си. И когато нещата не вървят по план (вашия план), си го изкарвате на хората, на които държите. Най-трудния урок, който ще научите, е че хората не са контролируеми, и че нищо в живота не се случва по план. Приемете тази истина. Неочакваните събития в живота са това, което го прави вълнуващ.

Близнаци

Проваляте живота си с примирение. Примирявате се със сегашната си връзка, защото не сте наясно какво искате в любовен план. Примирявате се с начина си на живот, защото се страхувате от промяна. Примирявате се с всичко, за което не сте сигурни, защото не желаете да направите избор.

И заради всичко това, вие сте този, който наранява хората най-дълбоко. Нерешителни и несигурни сте за собствения си живот и въвличате други в това объркване. В последствие причинявате болка и разочарование на хора, които не го заслужават. Но един ден някой специален ще влезе в живота ви и единственото, което ще знаете тогава, е че искате този някой – завинаги! Когато го откриете, не му давайте причина да си тръгне, защото кармата съществува и накрая вие ще пострадате най-лошо.

Рак

Проваляте живота си, слагайки всички останали преди себе си.

Вие сте истинска емоционална въртележка и твърде често прибързвате със заключенията относно начина, по който се чувствате спрямо другите. Когато сте убедени, че сте срещнали правилния за вас човек, имате навик да го поставяте по-високо от себе си и да го обичате повече от нужното. Ужасно лесно е да сте погълнати от любов, но внимавайте да не изгубите себе си в нея.

Лъв

Проваляте живота си, криейки чувствата си дълбоко в себе си. Мислите, че уязвимостта е знак за слабост и че не ви е присъща.

Усъвършенствали сте до перфектност как да изглеждате безсърдечни и сякаш не се интересувате от нищо. Като някой, който поставя емоционалните нужди на последно място, бъдете нащрек да не се затваряте в себе си за твърде дълго. Съществува опасност да се почувствате самотни. Помнете, че не самите емоции ви карат да изглеждате слаби, а отрицанието, че изпитвате такива.

Дева

Проваляте живота си, като сте твърде сурови към себе си. 

Често поставяте останалите на първо място и не сте приоритет сами за себе си. Докато от една страна тази безкористност е нещо, за което хората ви адмирират, тя сигнализира за проблем във връзката ви с Аза. Вашата самокритичност и тенденция да изтъквате недостатъците си граничи със саморазрушителност. Научете се да обичате себе си и да си прощавате.

Везни

Проваляте живота си в опити да задоволите останалите, без да се запитате от какво се нуждаете самите вие.

В желанието си да се раздавате на сто процента и да бъдете харесвани, не виждате, че хората злоупотребяват с добрите ви намерения. Сдържайки емоциите си в опит да бъдете безкористни, натрупвате в себе си негативни чувства, които ще експлодират неочаквано. Понякога дори наранявате хората, които обичате, като изкарвате гнева си върху тях, вместо да се изправите пред истинските проблеми.

Скорпион

Проваляте живота си с убеждението, че не сте достойни за любов и избирате самотата.

Отношенията с вас са истинско предизвикателство. Вие сте болезнено инатливи, и прошката ви трябва да бъде извоювана. Сърцето ви не се печели никак лесно, но когато някой се пребори за него, получава вашата любов и лоялност завинаги. Най-големият ви недостатък е егоизмът, заради който понякога наранявате онези, които ви обичат. Вашите интереси са винаги на първо място.

Стрелец

Проваляте живота си заради страха от неуспех. Той ви парализира и тънете в стагнация, пилеейки потенциала си.

Имате толкова много страхотни идеи, че понякога се губите в тях. Трудно ви е да задържите фокуса си върху нещо конкретно или да свършите каквато и да е работа. Изберете си една задача и започнете оттам.

Козирог

Проваляте живота си във въображаема надпревара с всички останали, натоварвайки себе си твърде много, без да се наслаждавате на щастието.

Прекалено строги сте към себе си, а понякога и твърде отдадени на една идея. Вие сте тази, която винаги бърза и препуска през живота, но не забравяйте да забавите темпото и да му се порадвате. Иначе рискувате да пропуснете онези неща, които са по-важни от целите ви.

Водолей

Проваляте живота си, като позволявате на миналото си да влияе върху бъдещето.

Вие задържате всичко в себе си и можете да бъдете своя най-лош враг. Непрестанно се самообвинявате заради предишни решения и позволявате на миналото си да ви преследва. Отблъсквате от себе си истински ценни хора, защото смятате, че сама ви е по-добре.

Риби

Проваляте живота си, като избирате неправилните хора.

Имате влечение към “токсични” хора и навици. Като човек, който мисли добро и е най-добросърдечната от всички останали зодии, имате склонност да кръжите около грешните хора, които засенчват вашите добродетели. Що се отнася до навици, преживявате болка в живота си, защото все се забърквате с неправилни неща. Излизате по-наранени от всяка ситуация, защото сте убедени, че заслужавате страдание.

Източник: http://lifetime.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини