Наплив от клиенти на Неделния пазар, купуваха за ученици

    Наплив от клиенти се образува на Неделния пазар в Димитровград днес. Традиционно около началото на новата учебна година родители и ученици тръгнаха на покупки от рано сутринта. Те пазаруваха предимно дрехи от новата есенно-зимна колекция, обувки, тетрадки и други пособия.

    На Неделния пазар имаше и редица разпродажби, предимно на летни стоки. Сред предложенията бяха тениски по 3 и по 5 лева, без проба, които привличаха клиентите.

    Тържището е предпочитано заради значително по-ниските цени не само от местните жители, но и от хора от околните райони. Тук идват и множество посетители от по-далчени краища на страната с идеята, че разликата в цената на покупките ще им покрие неколкократно разходите за гориво.

    Дългогодишни търговци пък заявиха, че с всяка изминала година оборотите им намаляват, дори и в дните преди празници.

    Haskovo. net.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ра
      Ракиджия
      12 -3
      19:23, 17 сеп 2017
      Баси и тъпия пазар !!! Без проба да купуваш , ай да си гледат рабтата
    • 2
      Ма
      МАНГО
      13 -3
      20:26, 17 сеп 2017
      Спрете да наливате пари в "търговци", който не плащат данъци и са в сивата или черната икономика!
    • 3
      Ке
      кЕНАНСКИЯ мАЙМУН
      9 -4
      02:05, 18 сеп 2017
      В уолмарт цените са 3-5 пъти по-високи за същите стоки ..... Обаче друго е да кажеш
      "купих си боклук ама американски":)))
    • 4
      Ив
      Иван
      12 0
      08:54, 18 сеп 2017
      Много нагли станаха всички пазарджии.Намусени,важни,надменни.Продават скъпо,все едно плащат наеми в магазини в мол.Продават дрехи без цена на етикета,като питаш колко струва,те мълчат,как да купиш.Ходя в мола вече,защото виждаш цената,и си решаваш дали да купуваш.А пазара е мизерия и цигания.
    • 5
      Ab
      absurda
      6 -4
      09:53, 18 сеп 2017
      Не бях ходил от години, ама миналата неделя имах път до Димитровград и се отбих и на пазара - уникална простотия, мръсотия, нагли продавачи и цени почти колкото на други места. В края на краищата всеки сам си решава къде да пазарува, но аз лично повече няма да стъпя там.
    • 6
      Ro
      roki
      14 -1
      10:28, 18 сеп 2017
      Цените са по ниско от където и да било, но търговците не са най учтивите, дори отиват към нелюбезни, а може би и груби, но това е продиктувано и от клиентите, който не се държат като в МОЛа, а са груби, дърпащи и неучтиви. Така че за любезността каквото повикало, такова се обадило!
      Пазара е ориентиран главно към търговия на едро за да могат тези от МОЛа да ви продадат с усмивка същата тениска не за 3 а за 30 лева и вие с усмивка да ги платите! В неделя през един търговец минават стотици, а може би и хиляди клиенти, а в мола десетки, а може би и стотици и всеки един от клиентите има изисквания и желания, викат и се карат искат да видят да пипнат, но не този цвят искат другия и тнк....
      Но каквото и да си кажем на пазара има стока и разнообразие което не можете да намерите в 5 мола взети заедно, тук в цената не са ви включени наемите от хиляди левове на търговско помещение и тнк....
      като искате добра обстановка и спокойно пазаруван придружени с по добро поведение и глезотиики не ходете на пазара, там е пазар а не магазин или МОЛ , няма климатизация, лъскави подове и витрини има отрудени хора, прахоляк или кал
    • 7
      Fu
      fucata
      1 0
      23:43, 18 сеп 2017
      Пазара да не ви е МОЛ. Много ясно, че ще е цигания като на всеки битак. Важното е, че ако се пазариш и си нахален може да си купиш дрехи или други неща на супер ниски цени и качеството ще е същото като в мола само цената ще е няколко пъти по-ниска.
    Последни новини