Заради висока скорост двама пострадаха при жесток сблъсък в центъра на Смолян

    Тежка катастрофа на централния булевард в Смолян стана заради висока скорост и отвличане на вниманието. По неофициална информация са пострадали двама души. „Пежо“ 306, управлявано от млада жена, спира на пешеходна пътека пред Централната поща в града около 12.30 ч. , за да пресече пешеходец. Пътуващият зад нея младеж с БМВ не успява да спре и се забива в спрялата пред него кола.

    Според 20 годишния шофьор на бавареца Доминик, причината за инцидента е, че освен, че се бил разсеял, карал и с по-голяма скорост.

    Младежът е от Златоград, но работи в Смолян и беше видимо притеснен от случилото се. Тестът за наркотици, който беше направен на място е отрицателен. Доминик е с порезни рани по ръцете от счупените стъкла, пътуващото с него момче също е с леки наранявания-охлузване и порезни рани.

    Жената, шофирала пежото е закарана в болница, към момента няма информация да е сериозно пострадала. Младият шофьор разказа, че тя видимо не изглеждало да е ранена, но се оплаквала, че я боли нещо. „Само тя да е добре, да ѝ няма нищо, другото… “, каза пред СмолянБГвести младежът и не скри, че високата скорост и неговото разсейване са причина за инцидента. На място продължава работата на полицията, движението на кръстовището е затруднено.

    Щиляна Чакърова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Н
      Н
      9 -3
      17:51, 25 сеп 2017
      Прост селяк с БМВ..
    Последни новини