Събарят бунгала на "Каваци". Опит за превземане на бизнеса, смята Евгения Банева

Започнаха да събарят бунгала на къмпинг „Каваци“. Вече са премахнати около 6-7 постройки, а акцията се провежда от охранителната фирма „Делта гард“, заяви в ефира на „България сутрин“ Евгения Банева, дългогодишен изпълнителен директор и член на борда на директорите на „Хелио Тур С“.

Спорът за къмпинга започнал на 19 юни, разказа Банева, когато се прави опит за превземане, по думите ѝ, осъществено от фирма, претендираща, че има сключен договор за наем.

„Но всъщност дейността се осъществява от охранителна фирма „Делта гард“ и в петък вече са подадени от наша страна над 50 жалби от служители на „Русалка холидейз“ в първо районно полицейско управление“, заяви Банева за Bulgaria ON AIR.

Тя бе категорична, че семейството ѝ не дължи пари на Димитър Спасов – Каратиста, както и че няма личен контакт с фирмата, която претендира, че има договор за наем. „Контактуваме чрез юристи“, поясни бизнес дамата.

„Нашите действия са единствено правови – аз разчитам на съда в България и на прокуратурата, дотолкова, доколкото тя може да си свърши работата. Нищо не твърдя. Това, което твърдя, го заявявам в съда. Когато съдът се произнесе, има влязло в сила решение, тогава това е правилното нещо. Всичко останало е мафиотска държава“, отсече Банева.

По думите ѝ има опит за превземане на бизнеса на Баневи с незаконни средства и дори намекна, че е възможно над случая да е опънат „политически чадър от най-високо ниво“.


 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини