RC версия на Windows 7 излиза през май

Системата ще бъде достъпна за свободно сваляне от всички

Кандидат финална версия на Windows 7 ще излезе през май, според информация от сайта за разработчици TechNet. За кратко в портала се е появила страница, посветена на RC1 изданието на операционната система, но по-късно тя е била свалена от сайта, твърди arstechnica.com.

Windows 7 RC1 ще бъде достъпна за сваляне свободно от всички потребители до края на май. По подобен начин Майкрософт пусна бета версия на Windows 7 в началото на януари, която беше на разположение за даунлоуд до 10 февруари.

По-късно се появиха и други версии на Windows 7, но те не бяха достъпни за сваляне от сайта на Майкрософт. Така например, в началото на март в мрежите за файлов обмен беше разпространена версията 7057, за която се предполага, че е RC издание на системата.

Очаква се Майкрософт да пусне завършена система Windows 7 в началото на 2010 година.

За първи път новата ОС беше показана на конференция за разработчици на Майкрософт през октомври 2008 година. На следващия месец системата се появи в някои торент портали, а през януари Стив Балмър демонстрира възможностите на Windows 7 на изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас.
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини