Андреа, Нина Никол и Оксана Станчева са сред най-успелите блондинки

Амбициозен план за преодоляване на дискриминацията спрямо блондинките стартира в пиано бар „Силикон" миналата вечер, когато за втория си рожден ден предаването „Часът на блондинките" раздаде третите награди за Руси амбиции. Партито съвпадна и с рождения ден на водещата Патриция Кирилова. Астроложката на Гала Оксана Станчева, главният мениджър на Модна къща Агресия и на бутиците Келвин Клайн Мая Асенова, водещата от Планета ТВ Симона Първанова, филмовата монтажистка и авторка на тексти за песни Елена Сапунджиева, най-успешната в момента блондинка в попфолка Андреа, продуцентката, журналистката и ПР-ка № 1 у нас Нина Никол и пионерката в родния попфолк Екстра Нина получиха приза BLOND Ambition 2009. Специалната награда Ценители на блондинките бе отредена на собствениците на БГТВ Георги и Димитър Бедникови. Специални призове взеха и две двойки брюнетки и блондинки. Създателката на конкурса Лейди България Теодора Колчева и Зара, която се включи в благотворителните й инициативи. Съвместен проект обсъждаха в „Силикон" и русокосата актриса и ПР-ка Розита Михайлова заедно с брюнетката и нейна колежка Ани Александрова.

След като получиха към наградите си и атрактивните изненади - вино от специалната селекция на Katarzyna Estate и уикенд за двама в луксозния спатхотел Лъки Банско русите амбиции се договориха да направят още едно блондинско парти. „Най-добре е да се уговорим да отидем в Банско заедно. Ще си направим страшен купон по женски. И там да изпием виното", даде идеята Андреа. Оксана Станчева прие веднага предложението, а Симона също се замисли дали да използва наградата заедно с приятеля си Славчо или да си даде почивка от дългата връзка с него.
Сред госитите на блондинките бяха шефът на траснспортната комисия към СОС и съветник от ГЕРБ Радослав Тошев, музикалният продуцент и собственик на „Силикон" Драго Владов, босът на Планета Тв Хари Янакиев, музкантът и продуцент Денис Ризов, най-младата фолкпевица Саманта (16), колегата й Давид и много други.
Шоуто, което прозълзи евродепутата и архонт Слави Бинев, изчерви бившия кмет на София Стефан Софиянски и едва не лиши от ергенство Слави Трифонов, след като в студиото на предаването Мис Плеймейт Златка Райкова му поиска ръката.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини