20-годишното момиче, което удари Асен Асенов, е получило епилептичен припадък

Младата жена, която вчера предизвика тежкия инцидент, при който пострада 48 годишният бизнесмен Асен Асенов, е получила епилептичен припадък, съобщават от пресцентъра на ОД МВР в Смолян. Жената е настанена в болницата и е без опасност за живота.

Припомняме, че на 06.02.2018 г. около 15:15 ч. до складова база на частна фирма в Смолян, лек автомобил „Фолксваген Поло“ с пловдивска регистраця, управляван от 20-годишна жена от Пловдив, се удря в паркиран отдясно върху тротоара лек автомобил „Тойота Ланд Крузер“. Момичето е загубило управление над автомобила, в следствие на което помита мъжа на тротоара, който се готвел да се качи в джипа.

При сблъсъка е пострадал намиращият се до автомобила Асенов. Той е получил тежки травми на долните крайници и е настанен за лечение в МБАЛ-Смолян с опасност за живота. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Местопроизшествието е запазено от наряд по „Пътен контрол“ и посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР-Смолян и РУ-Смолян, образувано е досъседбно производство.   

СмолянБГвестинет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ан
    анонимен
    1 0
    13:07, 7 фев 2018
    Сега ще защитавате виновната за тежкия инцидент ???
    • Щи
      Щиляна
      3 -1
      16:23, 7 фев 2018

      Никой никого не защитава, изнасяме официални твърдения по случая.

  • 2
    Ни
    Никоя
    3 -1
    19:13, 7 фев 2018
    А ако на това момиче е станало лошо каква му е вината ? Не оправдавам случилото се , но не е редно да съдим без да знаем .
  • 3
    То
    Толкова нелепо
    1 0
    09:38, 8 фев 2018
    е всичко което се е случило,че на човек му се струва даже невероятно
  • 4
    Ня
    Някой си
    2 0
    14:02, 8 фев 2018
    На всеки шофьор може да му стане лошо зад волана, но ако господина не беше спрял на тротоара нямаше да се стигне до тук! Така че колкото има вина момичето толкова има вина и той!?!
Последни новини