„Камино: Пътят на завръщането“, авторът представя първата си книга в КДК Смолян

Клуб дейци на културата в Смолян кани читатели на представянето на книгата „Камино: Пътят на завръщането“ .
На 6 юни от 18 часа младият автор Тихомир Иванов ще направи представяне на дебютната си книга, плод на осъществяването на една мечта, като обещава нестандартна, практична и вълнуваща среща, на която ще говори и за Камино, и за книгата, и за нещата от живота.

Тихомир Иванов представя себе си така: „Неблагоприятната семейна среда, в която израснах, ме стимулира още от малък да търся отговорите на важни житейски въпроси. Като участник, а по-късно и като асистент на водещия в множество издания на семинар за личностно развитие към фондация „Същност“, имах възможността да наблюдавам и да работя в реална среда над собствените си и чужди его-модели. Придобитото знание ме подтикна да продължа пътуването към себе си и в търсене на истините за своята личност, за ролята на миналото си и на всички фактори, моделиращи живота ми, се озовавах на Камино де Сантяго“.
Журналистът Георги Тошев пише: „Да извървиш Камино е физическо, но и духовно предизвикателство. Сблъсък на воля и чувства, на спомени и любопитство. За мен това пътуване беше урок, за Тихомир Иванов – ново начало. Талантът на разказвач му помага да измъкне книгата от рамките на обикновения пътепис. Превръща я в увлекателен разказ за Пътя, който всеки от нас трябва да извърви със себе си.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини