Жената с над 600 хапчета наркотик вече е обвиняема за разпрострарнение на дрога

Окръжна прокуратура-Смолян привлече като обвиняема по бързо производство 36-годишна жена за държане на наркотични вещества с цел разпространение.

36-годишната В.М. е обвиняема за държане на наркотични вещества с цел разпространение – престъпление по чл. 354а ал.1 от Наказателния кодекс. До момента е установено, че на 6 юни 2018 г., тя е пристигнала в село Полковник Серафимово, където от 7 до 10 юни ще се проведе международен музикален фестивал „Ливади в планината“. Обвиняемата В.М. е държала, с цел разпространение, общо 613 таблетки, от които при извършен полеви наркотест 100 броя реагирали на „кристал метамфетамин“  и 513 броя реагирали на „екстази“.  В.М. е била задържана за срок от 24 часа по Закона за МВР. По делото е назначена химическа експертиза на наркотичните вещества, провеждат се разпити на свидетели и др.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Аз
    Аз
    1 0
    08:55, 9 юни 2018
    Не мога да повярвам че е възможно и Смолян да се е превърнал в територия за разпространение на наркотици.Ако тази не я окошарят да почива на топло за дълги години-вече не знам на къде вървим!
Последни новини