Роберт де Ниро напсува Тръмп в директно предаване (видео)

Роберт де Ниро изрече нецензурни думи по адрес на президента Тръмп по време на церемонията за връчването на театралните награди "Тони". Фразата предизвика бурни овации.  

Де Ниро излиза да представи музиканта Брус Спрингстийн, който получи наградата за театрални постижения.  Преди да покани музиканта на сцената, още заставайки пред микрофона,  без никакво предисловие Де Ниро заявява "Ще кажа само едно - f*** Тръмп" и вдига юмруци. Докато е аплодиран от събраните в залата театрални продуценти, актьори и режисьори, той повтаря ругателството и после кани рокаджията, като го призовава да се бори за "истината, открита и добросъвестна държава".

Церемонията бе предавана директно от CBS,, които успели да "бипнат" ругателството на Де Ниро. Това тяхно действие не е изключително постижение, тъй като именитият актьор и продуцент рядко пропуска възможността публично да изрази отношението си с цветисти фрази. Австралийският вариант обаче остава нецензуриран. Де Ниро е известен опонент на Тръмп. През февруари на правителствена среща в ОАЕ той заяви, че САЩ са в състояние на временно безумие.

https://twitter.com/dialmformovies/status/1006005583160360960

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини