Хари Потър и Нечистокръвният принц е най-дългоочакваният летен хит

Филмовите фенове очакват с най-голямо нетърпение излизането на екран през лятото на лентата "Хари Потър и Нечистокръвният принц", предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от допитване, направено от сайта moviefone.com.

В анкетата са участвали 280 000 души. За поредния филм за приключенията на момчето магьосник са гласували 39 процента от участниците в допитването. Според 60 процента от феновете на киното филмът "Хари Потър и Нечистокръвният принц" ще оглави бокс-офиса след излизането си на екран на 15 юли.

Останалите филми, които киноманите очакват с най-голямо нетърпение, са "Стар Трек", "Х Мен Началото: Върколак", "Трансформърс: Отмъщението на падналите", "Терминатор: Спасението" и комедията "Бруно". Актрисите, чиито нови екранни превъплъщения най-много вълнуват феновете, са Мегън Фокс в "Трансформърс: Отмъщението на падналите" и Сандра Бълок в романтичната комедия "Предложението".

При актьорите с най-голямо нетърпение феновете очакват изявите на Хю Джакман в "Х Мен Началото: Върколак" и на Джони Деп в "Обществени врагове".





Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини