Тираджии в пустошта - акценти по Discovery Channel през юли

Тираджии в пустошта
От вторник, 3 юли, в 23:00 ч.
Те карат най-големите камиони на планетата по най-трудните пътища и най-самотните магистрали в света. Австралийските шофьори на камиони са жени и мъже в чудовищни кабини с издръжливост на маратонци, които кръстосват някои от най-негостоприемните терени на земята. През пожари, наводнения, атаки на диви животни и съжителствайки с постоянната заплаха от злополуки, решителните шофьори трябва да се борят срещу обстоятелствата, за да гарантират, че ще доставят стоката си невредима и навреме. Посещавайки части от Австралия, които много хора няма да видят никога на живо, поредицата разказва истории за забележителното ежедневие на австралийските шофьори на пътя и извън него.

Автоработилницата на аутсайдерите
От сряда, 18 юли, в 22:00 ч.
В Далас, Тексас, екипът на "Автоработилницата на неудачниците" е отдаден на възстановяването на класически коли и създаването на улични возила по поръчка. След година успешни творения и състезания, те чувстват, че са си създали име и са спечелили място на върха. Тази година екипът иска да се похвали с още по-дръзки постижения, като например с работата си по рядък двуколесен шевролет „Блейзър" от 1978 г., но дали рискованата покупка ще успее да реализира печалба? Томас получава тайна информация за Понтиак Гран При от 1963 г., който може би се продава. Това е много търсена кола с голям потенциал за препродажба. Дали бандата от безстрашни аутсайдери ще продължи триумфалното си шествие, или грешките и конфликтите ще попречат на бизнеса им, преди дори да са имали шанс реално да се докажат?

Смъртоносен улов
От събота, 21 юли, в 23:00 ч.
12-метрови вълни, смразяващи температури, полюшващи се 300-килограмови контейнери за раци, почти 100% шанс за контузии... но и шанс да спечелите достатъчно пари за цялото семейство за година и повече само с няколко дни работа. Добре дошли в света на една от най-смъртоносните професии на планетата - ловец на раци в Аляска. Дълбоко в ледените води на Берингово море се крият изключително доходоносните и почти неуловими кралски раци. Всяка година около 250 лодки се отправят към Дъч Харбър, Аляска, в очакване на официалния старт на ловния сезон. Може да продължи 4 дни или 12 - ловците на раци не знаят, докато гласът на Департамента за риба и дивеч в Аляска не съобщи по радиостанциите им началото и края на риболовния сезон.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини