В 60 снимки представят работата на Центъра за кариерно развитие в Смолян

Изображение 1 от 3

    Фотоизложба „Избирам своето бъдеще”, беше отрита в Областната администрация на Смолян с подкрепата на областния управител Недялко Славов.

    Годишната изложба на дейностите в Център за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс Смолян представя в около 60 фотоса различни характеристики на различни професии, които могат да бъдат реализирани в нашия регион. Фотоизложбата илюстрира процеса на работа на кариерните консултанти – Албена Калканова, Тодор Главчев, Шинка Фисинска. Дейностите, които те осъществяват са: кариерно информиране и консултиране на ученици от областта; информиране и консултиране на родители и граждани; подпомагане дейността на педагогическите съвети, класните ръководители и учители в областта на кариерното ориентиране; индивидуална и групова работа с ученици за подпомагане на вземане на решение за избор на образование и кариера; диагностична и консултативна дейност с ученици; организиране и провеждане на форуми по кариерно ориентиране на училищно, общинско и областно равнище.

    Откриването на фотоизложбата „Избирам своето бъдеще” уважиха ръководители и представители на държавни и общински институции, ученици, граждани. За доброто настроение допринесоха с изпълненията си талантливите деца от танцовите състави на ЦПЛР ОДК-Смолян. Фотосите ще бъдат изложени в атриума на Областна администрация Смолян до средата на месец Юли и всеки желаещ гражданин може да ги разгледа.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини