Заподозреният Соколето се е самоубил, има друг задържан

Радослав Стипцаров, по прякор Соколето, се е самоубил с ловна пушка в къща в Бараково, от която са изстреляни три патрона. Това съобщи на пресконференция директорът на ОД на МВР-Благоевград Николай Хаджиев.

Той е пристигнал в селото след полунощ, маскиран, въоръжен и с перука в къщата на село "Милица" в селото, където живеели двама негови приятели. Казал им, че е гладен и влязъл в една от стаите. Взел им телефоните.

"Щурмувахме къщата със специалните сили и открихме мъжа с огнестрелна рана в главата, а до него - двуцевна пушка", каза Хаджиев. Соколето бил открит около 9,00 часа тази сутрин.

Двамата братя са задържани за разпити. Соколето е бил обявен за издирване на 24 юли заради побоя, който нанесъл на приятелката си Силвия. 3 дни по-късно той уби майка й - Снежана.

Днес кочериновското село гъмжи от полиция. Около къщата, използвана за укритие от Соколето, има около 20 полицейски коли и множество униформени, сред които и маскирани. На място има и пет специализирани автомобила от София.

Соколето е от Благоевград, има богато криминално досие. Той е имал връзка с дъщерята на убитата жена Снежана, която преди седмица пребил жестоко.

Снежана е собственик на популярното заведение в Благоевград - "Мръсното кебапче". Тя бе намерена мъртва пред входа на блока, в който живее. Сигналът бе подаден в 1,16 часа.

Случаят се разследва под наблюдението и надзора на Окръжната прокуратура в Благоевград.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини