Nokia 5900 XpressMusic: първи снимки

В Интернет се появиха първи снимки на новия телефон Nokia 5900 XpressMusic. Моделът е замислен като наследник на сензорния 5800 XpressMusic и може да се похвали с няколко сериозни подобрения спрямо своя предшественик. Сред по-заслужаващите внимание усъвършенствания трябва да споменем увеличените размери на екрана (3.5 инча) и по-добрата камера (5 мегапиксела с оптика на Carl Zeiss вместо 3.2MP камерата в 5800). Платформата остава същата S60 5th Edition. Дебелината на Nokia 5900 XpressMusic е допълнително намалена спрямо предшественика му.

Същевременно в Nokia 5900 XpressMusic ще бъдат запазени силните страни на първия сензорен модел на Nokia – 3.5 мм букса за слушалки, Bluetooth, Wi-Fi, A-GPS, microSD слот и FM радио. Продажбите на новия модел би трябвало да започнат през втората половина на тази година, цената предстои да бъде уточнена.



Все още има някои съмнения доколко това устройство наистина е произведено от Nokia (логично, като се има предвид китайският източник на снимките и вестта за съществуването на 5900). Така че не бързайте да отваряте шампанското, напълно е възможно да става дума просто за менте. Въпреки че от друга страна външният му вид е твърде добър - поне в сравнение с повечето имитации, които сме виждали до момента...


Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини