Три катастрофи за денонощие, 64-годишен мъж пострада

Три катастрофи са станали на територията на Смолян и областта през изминалото денонощие, като при един от инцидентите има ранен участник в движението.

На 27.08.2018г. около 13.00 ч. на пътя Мадан – Батанци е възникнало ПТП. Лек автомобил „Ауди 80“ със смолянска регистрация, собственост и управляван от 50-годишния А.В. от Мадан, се сблъсква с лек автомобил „Фолксваген Венто“, управляван от Р.Б. на 47 години от Мадан. При катастрофата е ранен 64-годишен мъж от село Шаренка, който е пътувал в лекия автомобил „Ауди“. Пострадалият е получил спукване на десен лакът, без опасност за живота. Всички участници са ползвали обезопасителни колани. Извършен е оглед на местопроизшествие и е образувано досъдебно производство.

През изтеклото денонощие са регистрирани две пътно-транспортни произшествия с материални щети, без пострадали участници в движението. Едното от тях е станало в тази сутрин в 08:20 часа на кръстовището между улица „Родопи“ и ул.„Наталия“ в Смолян. Другото произшествие е станало в понеделник около 21:50 часа по пътя Пловдив – Смолян. Инцидентите са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини