Razer Phone 2 е тук и буди страхопочитание

Razer са известни с висококачествените си гейминг джаджи и периферия, но с първия си Razer Phone ни показаха, че има какво да предложат и в нишата на смартфоните.

Тази седмица компанията показа за първи път Razer Phone 2, който задава нов стандарт при гейминг смартфоните и се противопоставя на някои от водещите масови флагмани.

Razer Phone 2 е специално създаден за любителите на мобилни игри от по-тежък характер.

5.7-инчовият дисплей използва специална LCD технология на Sharp, която позволява изображения с честота от 120 Hz - два пъти повече от тази на OLED дисплея на iPhone XS. Това означава, че динамиката на картините е максимално гладка и лишена от накъсване, дори и при най-взискателните игри.

Екранът на Razer Phone 2 е и с по-висока резолюция от тази на XS, но не и от тази Samsung Galaxy S9.

Тялото на смартфона е стъклено - за разочарование на мнозина, но пък това е модата през 2018 г., а и стъклото позволява безжично зареждане.

Е, немалките рамки около екрана не са толкова в крак със сегашните трендове, но пък добре поместват стерео говорителите, които допълват преживяването от игрите.

Батерията от 4000mAh e истински гигант и издържа до 10 часа тормоз, което е впечатляващо - предвид честотата на екрана.

Razer Phone 2 бърка в паничките и на мейнстрийм флагманите с двете си задни камери, които поддържат портретни снимки. Двата сензора са от по 12 мегапиксела, като главният е с оптична стабилизация.

Snapdragon 845 процесорът не е най-горещият чип на пазара, но пък е комбиниран с графична карта Adrena 630 по собствена технология на Razer.

Най-доброто оставихме за накрая.

Гърбът на телефона е украсен с логото на Razer, което свети. И не просто свети, а светлината може да приема до 16.8 милиона цвята и може да се синхронизира с различни приложения и нотификации. Доста яко.

Razer Phone 2 може да бъде поръчан от сайта на компанията срещу разумната сума от 799 долара, а доставките ще започнат съвсем скоро.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини