Младежът, който научи от медиите, че е масовият убиец в Керч, разказа за тормоза (видео)

Владислав Дивиза е младежът, чиито снимки бяха показани в медиите, като снимки на масовия убиец в политехническия колеж в Керч. Владислав Дивиза не учи в този колеж и не смята, че има каквато и да е прилика с извършителя на кървавото нападение в училището. Но негови снимки са показвани по телевизията, интернет и т.н., Въпреки че средствата за масова информация съобщиха за самоубийството на реалния извършител, Владислав Дивиза е подложен на тормоз, заради грешката със снимките му. 

Той и майка му не знаят кога е възникнала грешката. След появата на снимките му в материалите за масовото убийство първо някой му пратил запис, в който се казва, че е обвинен в терористичен акт. Това започнало бързо да се разпространява в различни групи. В резултат Владислав Дивиза получил множество съобщения, които го осъждали и заплашвали и така нататък. Заплашвали майка му, заплашвали приятелката му. И видял снимката си по телевизията и че е терорист..

Това беше шок, казват в нищо невиновният младеж и майка му. Той не може да се покаже на улицата, защото го разпознават заради записа и снимките, които го обвиняват в терористиен акт.

Майката на приятелката му разсказва, че заради предполагаемата връзка с нападателя, те са били задържани два часа в полицията. Полицаи с автомати търсили в дома им Влад, журналисти им звънили, учители, репетитори, всички. Питали за Влад.

Да подчертаем Влад, който показаха не е Владислав Росляков - смоубилият се в колежа, а Влад Рейх - Владислав Дивиза, който сега е тормозен заради съименника си. Нито имат нещо общо, нито си приличат.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини