Кийра Найтли забрани на детето си „Пепеляшка“

Пепеляшка“ и „Малката русалка“ са две от най-любимите приказки на малките момиченца по цял свят от векове насам. Поколения деца са израснали с тях, но сред тях няма да бъде 3-годишната дъщеря на актрисата Кийра Найтли. Тя не позволява на детето си да гледа класическите истории на майсторите в жанра Шарл Перо и Ханс Кристиан Андерсен.

Причината: Найтли не иска дъщеря ѝ „да чака богат мъж да я спаси“.

Актрисата гостува на шоуто на тв водещата Елън Дедженерис във вторник и разказа за филмите, които дъщеря ѝ Еди не може да гледа. Учудващо, това не са неподходящи за възрастта ѝ истории, а добре познати от родителите анимации. Заглавията в забранения списък започват с „Пепеляшка“.

„Защото ще се научи да чака богат мъж, за да я спаси - разяснява Найтли, цитирана от „Холивуд Рипортър“. - Нека се спаси сама! Малко ми е жал, че ѝ забранявам, защото наистина харесвам филма… „Малката русалка“, но… В смисъл, песните са страхотни, но не се отказвай от гласа си заради мъж!“

Все пак има и анимации, които попадат в списъка с позволени за дъщеря ѝ филмчета - такива, в които принцесите не изпадат в паник атака всеки път, когато няма какво да облекат и не плачат, когато принцовете не идват да ги спасят.

„Позволено ѝ е да гледа „Дори“ - това е едно от любимите ни филмчета“, разказва актрисата пред Дежненерис, която дава гласа си на рибката Дори в „Търсенето на Немо“ и продължението „Търсенето на Дори“.

„Замръзналото кралство“ и „Смелата Ваяна“ (Moana) според Найтли също са приемливи.

Гостуването ѝ в шоуто на Елън е по повод участието на актрисата във филма „Лешникотрошачката и четирите кралства“, където тя играе Бонбонената принцеса. За ролята си тя опитала да носи перука от захарен памук, но това ѝ докарало пчели, оси и други насекоми, които непрекъснато се навъртали около главата ѝ, затова се наложило екипът да изобрети нещо друго.

Източник: http://clubz.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини