Поздравление до българските лекари от областния управител на Смолян

Уважаеми лекари,

На 19 октомври, в Денят на Св. Иван Рилски Чудотворец, изразяваме благодарността и уважението си към вас – българските лекари, и вашият принос за най-ценното – общественото здраве и спасяването на човешки живот! Смятам, че не само днес, но ежедневно вие заслужавате и получавате признателност от своите пациенти! Упражняването на вашата професия не е само работа, да си лекар е призвание, свързано с морал и човешки ценности, които българският лекар безспорно притежава!

Професионализмът и всеотдайността ви се ценят високо от всички нас. Затова подкрепяме внедряването на нова техника и технологии, създаването на по-приветлива среда в болниците и условия за по-добри грижи за пациентите. Не случайно през последните години инвестициите в лечебните заведения и центровете за спешна медицинска помощ в областта са значителни. Те гарантират качествена диагностика и лечение, те са предпоставка за добре свършена работа. Но водещото е вашият професионализъм и висок морал, водещ е ангажиментът, който поемате с вричането в Хипократовата клетва. Затова дълбоко и искрено ви благодаря!

По случай професионалния ви празник, пожелавам здраве и благоденствие за вас и близките ви, много успехи, сила и желание да продължавате, както и досега, да се грижите за здравето и живота на своите пациенти!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини