Двама без книжка спипа полицията, жена с нерегистриран "Пасат"

Трима водачи с нарушения установи полицията в събота, като двамата от тях са били с отнети свидетелства за управление, а 51 годишна жена с нерегистриран автомобил.

24 годишен смолянчанин е спипан в Момчиловци да шофира лек автомобил "Ауди" 80 след като е лишен по административен ред от правото да управлява МПС, без да е изтекъл едногодишния срок за наказанието. Срещу Т.А. Е започнато бързо производство в РУ – Смолян.

Полицият ав Златоград разследва в бързо производство и 51-годишната М.К. от Мадан, която на 3 ноември вечерта е пореврена в Златоград. Униформените усатновяват, че тя управлявала лек автомобил „Фолксваген“, който не е регистриран по съответния ред.

Две бързи производства са започнати срещу С.Ч. на 27 години от с. Еленка, общ. Неделино който снощи е спипан да управлява мотопед марка "lifan", не регистриран по надлежния ред. Освен това е установено, че 27-годишният мъж управлява без да притежава свидетелство за управление на МПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред. Водачът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини