След здрав запой 24 годишен вилня в Чепеларе, потроши 10 коли и имущество

Десет сигнала за потрошени и повредени коли и друго имущество, са подадени само в неделния ден в полицията в Чепеларе на ул. “Васил Гаджуров“, ул.“Орфей“ и ул.“Катя Ванчева“ в града. Посегателството върху десетте автомобила е станало през нощта на 19 срещу 20 януари. Всички автомобили от различни марки и собственост са били със счупени леви странични стъкла.

Същия ден са подадени сигнали и за потрошена решетка и перка на климатик на външна стена на супермаркет, както и счупен дисплей на кафе машина, намираща се пред друг магазин в града.

След получаване на множеството сигнали, криминалисти от РУ-Чепеларе предприемат незабавни оперативно-издирвателни мероприятия с цел разкриване на извършителя на множеството повреждания. Установява се, че това е 20 годишният К.Р от Чепеларе.

20-годишният мъж е бил под въздействието на голямо количество алкохол, който употребил в домашна обстановка, след което посетил местна дискотека, а след това потрошил 10-те автомобила и имуществото, а по-късно е задържан в ареста за 24 часа.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Коментари в сайта (1)

  • 1
    П.
    П.
    0 0
    20:24, 21 яну 2019
    Поне да бяхте съгласували информацията в заглавието и в текста! Как да вярва човек на такива новини?!
Последни новини