Заседанията на РИК Смолян за евроизборите ще могат да се наблюдават онлайн

Областният управител Недялко Славов откри първото заседание на РИК-Смолян, с което започва същинската работа на Комисията, за предстоящия евровот на 26 май 2019 г. Славов приветства ръководството и членовете на Районна избирателна комисия, които бяха определени от Централна Избирателна Комисия и представи техническия екип от Областна администрация Смолян, който ще спомага дейността на Комисията.

РИК-Смолян ще заседава в зала 201 на Областна администрация Смолян, като са осигурени необходимите технически средства за безпроблемната работа на Комисията. Чрез он-лайн връзка заседанията ще бъдат достъпни за обществеността.

Славов пожела спорна, ползотворна и безпристрастна работа, като отбеляза, че са налице предпоставките за това, тъй като повечето членове в РИК-Смолян имат необходимия опит.

„Сигурен съм, че ще си свършим добре работата, с оглед на това да не предизвикваме съмнения в изборните резултати.“, каза областният управител и връчи печата за предстоящите избори за членове на Европейския парламент от Република България на председателя на РИК-Смолян Симеон Велинов.

Контакти на РИК-Смолян: 0877500666; 0884500370; 0884500374; e-mail: rik22@cik.bg

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини