ОИЦ Смолян обяви конкурс за млади предприемачи до 18 години от областта

Областният информационен център в Смолян обяви старта на онлайн конкурс за млади предприемачи на тема „Имам бизнес идея“ , който е част от Национална кампания на Мрежата от Областни информационни центрове в страната. Целта на конкурса е да насърчи предприемачеството сред младите хора и да ги мотивира да бъдат иновативни и изобретателни, като в него могат да участват всички младежи на възраст от 14 до 18 години от област Смолян. Ако имат бизнес идея и искат да я споделят с повече хора, те трябва да изпратят като съобщение на страницата на Областен информационен център-Смолян във фейсбук, видеоклип с продължителност 2 минути, в който да разкажат за идеята и да се обосноват защо ще успее.

Крайният срок за получаване на видеоклиповете е 12 май 2019г., като на следващия ден ще бъдат публикувани всички изпратени клипове, а до 23 май ще тече онлайн гласуване за тях.

Десетте клипа събрали най-много гласове ще получат спийкър, а двама участника-събрали най-много гласове сред първите десет, ще бъдат наградени освен със спийкър, и с пътуване до „София Тех Парк“, където ще участват в специално организирано събитие.

Пълните условия на конкурса можете да намерите на страницата на Фейсбук събитието-Онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея-Смолян“, както и на сайта www.eufunds.bg.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини