Смолянчанка в ареста за подкуп на полицай

44-годишна смолянчанка е задържана за срок от 24 часа за даване на подкуп на пътен полицай в Златоград. На 23.04.2019г. в РУ-Златоград е започнато бързо производство срещу 44 годишната Р.К., която вчера по обяд е спряна за проверка в Златоград на ул."България". Жената шофирала лек автомобил "Рено Канго" и за да избегне санкция подхвърлила през прозореца в полицейския автомобил две банкноти от по 10лв. на длъжностно лице – младши автоконтрольор от РУ-Златоград.

Заради нередовни документи трябвало да бъде съставен акт за установяване на административно нарушение, който смолянчанката опитала да избегне. При извършената полицейска проверка е установено, че тя управлява автомобила без да използва обезопасителен колан и не неноси контролен талон към свидетелството за управление на МПС.

Освен това, в автомобила са намерени и иззети 4 кутии цигари без акцизен бандерол.Незабавно е задържана и срещу нея е образувано бързо производство. Уведомена е Окръжна прокуратура – Смолян, тя е задържана за 24 часа, а работата по случая продължава.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини