Лили Иванова по бельо за 80-ия си рожден ден

Живата легенда на българската музика Лили Иванова прекара незабравим рожден ден. Това стана ясно от публикации на нейната официална страница във Фейсбук по случай 80-ата й годишнина.

В рамките на няколко часа Лили Иванова показа последователно снимки с букети и подаръци, които са я зарадвали най-много. Сред придружаващите картички с пожелание се видяха такива от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов, посланикът на Русия Анатолий Макаров, кмета на София Йорданка Фандъкова, градоначалника на родния й Кубрат, вече бившият генерален директор на БНТ Константин Каменаров, телевизионерите Антон Хекимян и Вики Политова, както и още редица други популярни личности.

Черешката на тортата обаче беше запазена за късните вечерни часове. Малко преди полунощ за ужас на пуританите Лили Иванова постна своя снимка по бельо. Според описанието тя е заснета от фотографа на знаменитостите Костадин Кръстев-Коко. Кадърът представя 80-годишната рожденичка в гръб и демонстрира запазеното й телосложение, сякаш неподатливо на възрастта.

Снимката очаквано отприщи море от емоционални коментари. Мненията на Фейсбук активистите се разпростират във всички възможни крайности - от възхищение, през възмущение, до обвинение в манипулация с програма за фотообработка. Най-положително оцененият коментар обаче е повече от красноречив: "Има момичета, които се раждат баби, а има баби, които умират като момичета. Остарява достойно като катедрала!!! Уникална е нашата Лили и нека да продължава да ни радва с песните си!"

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасково.нейт
    5 0
    09:23, 25 апр 2019
    Зоологическата градина в гр. Хасково намираща се в парк Кенана има само един вход който е и единствен изход за всички посетители на парка. Втория вход който е на изключително удобно за посетители място за да могат да напуснат Зоопарка е заключен за поредна година. Подадох сигнал в Община Хасково , РИОСВ Хасково но никой не взе накакви мерки.
    На единствения в момнета вход са наредени всички заведения и маси на търговци и за да печелят няколко хора се рискува с живота и здравето на всички останали на децата, родителите а и на самите животни. При възникване на инцидент кой ще поеме отговорността.
    Защо в Зоопарка се извършва търговска дейснот, като на всички табели е записано да не се дават храни на животните и т.н.
    г-н Беливанов, моля за вашата намеса да се осигури поне още два входа и два изхода за посетителите на ЗООПАРКА.
    Не рискувайте с живота и здравето на вашите съграждани и гости на града, както е последния случай с рухналата стена отнела човешки живот.
  • 2
    На
    На
    0 0
    12:35, 30 апр 2019
    Абе полудя ли бе? Тука говорят за **** на лилито ти за втори вход ми говориш....
Последни новини