154 абсолвенти получиха дипломите си на церемония в Смолян

154-ма абсолвенти от ВСУ „Черноризец Храбър” Филиал-Смолян получиха дипломите си на церемония вчера. Младите хора завършват бакалавърска степен в специалности „Бизнес администрация и мениджмънт“, „Международни икономически отношения“, „Строителство на сгради и съоръжения“, „Защита на националната сигурност“, „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, „Публична администрация и мениджмънт“, и магистри по програмите „Европейска администрация – управление на публични проекти“, „Данъчен и митнически контрол“, „Управление на международни бизнес-проекти“, „Финансов и банков мениджмънт и маркетинг“.

Във Випуск 2019 на Филиал-Смолян към ВСУ с пълно отличие от Магистърска програма „Управление на международни бизнес-проекти“ завършва Сийка Бушева.

Дипломите на отличниците връчиха областният управител Недялко Славов, председателят на Настоятелството на ВСУ „Черноризец Храбър” проф. д.ик.н. Анна Недялкова и кметът на община Смолян Николай Мелемов. Поздрави към абсолвентите отправиха също кметът на община Смолян Николай Мелемов и народните представители д-р Красимир Събев и Дора Янкова.

Сред гостите бяха представители на академичната общност, кметове на общини от региона и страната, ръководители и представители на институции и ведомства, родители и журналисти.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини