Първи трейлър на „Джуманджи: Следващото ниво“ с Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Скалата няма да е сам приключението си. Към актьорския състав се присъединяват Кевин Харт, Карън Джилиън (Небула от "Отмъстителите: Краят"), Джак Блек, Дани Де Вито и Дани Глоувър. Тук отново са и Ник Джонас и Колин Ханкс.

Изненадващата уловка тук е, че ветераните Де Вито и Глоувър влизат "в кожата" на аватарите на Джонсън и Харт, от което ще произлязат куп комични и понякога неловки ситуации. А и нямаме търпение да видим отново комедийния талант на по-възрастните актьори в пълния му блясък.

Аватарите в играта от своя страна ще се изправят пред редица изпитания, да избегнат дебнещите опасности и в крайна сметка да спасят света на Джуманджи.

Рис Дарби, който влиза в ролята на виртуалния ръководител на играчите, също предупреждава, че новото приключение ще е по-трудно от предишните, а целта е играта да бъде спасена.

Режисьор на следващия "Джуманджи" отново е Джейк Касдан.

Филмът е директно продължение на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата", който донякъде изненадващо се оказа невероятен боксофис хит, докарал общо 964 млн. долара в световен мащаб.

Това е и вторият филм с участието на Дуейн Джонсън за тази година, на когото се възлагат надежди да докара милионни приходи. Още през лятото ще видим Скалата в поредния епизод от франчайза за "Бързи и яростни".

Премиерата за България се очаква да е на 13 декември.

Източник: webcafe.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини