Най-яките офроуд машини на всички времена (видео)

Не всеки, който е успял да купи офроуд машина, непременно заслужава всеобщо внимание и възхищение. Има обаче уникални превозни средства, от които наистина ще ви спре дъха. Изненадата и възторгът са гарантирани с всеки следващ кадър от тази видео компилация.

Хората обичат да се движат извън пътя и опитът им обикновено е толкова добър, колкото превозното средство, с което го правят. Ето защо някои хора изграждат най-лудите и най-смелите офроуд машини, които някога са съществували. Някои от тях са проектирани за военните, а някои - от ентусиасти.

MAD LAB представя няколко наистина готини машини, които могат да преминат през почти всякакъв терен. Е има една, която даже се качва по облегната на стената стълба, а възможностите на гумите (по-скоро балони) изобретателят демонстрира, като ляга под тях.

Някои от включените в компилацията машини са толкова яки, че даже не бихте си представили нещо подобно. Сред тези най-добри автомобили с висока проходимост има исторически решения и това само потвърждава, че винаги е имало (и ще има) щурави хора, готови да се впуснат в дивото, които не ги мързи да запретнат ръкави и да реализират немислимите си идеи.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини