Несравнимият вкус на дома по 24К през септември

Несравнимият вкус на дома (There's No Taste Like Home)
Понеделник – неделя @17:00 ч.
Премиера на 3 септември 2019 г.

Майстор-готвачът на италианската кухня Джино Д’Акампо се заема със задачата да докаже, че домашното готвене може да победи това в ресторантите в едно кулинарно предизвикателство. Докато Джино търси идеалната домашно приготвена храна, той предизвиква три семейства да пресъздадат своите любими рецепти в професионална ресторантьорска кухня.

Дръзкият характер на Джино бързо се проявява, когато той трябва да работи с майките и бабите, за да адаптират техните скъпоценни рецепти така, че да могат бъдат предлагани в ресторант. Семейната чест е застрашена, когато всеки се състезава да включи своето любимо семейно ястие в менюто на ресторант за един месец. Изпълнената със забавление и топлота кулинарна поредица се бори да върне традиционната домашна храна обратно в менюто.

Лесни рецепти на път (Easy Meals on Tour) – сезон 2
Четвъртък @13:00 ч.
Премиера на 19 септември 2019 г.

Решени да подкрепят и разгласят идеята, че има изключително много лесни рецепти, които всеки може да приготви сам вкъщи, професионалните готвачи на канала 24Kitchen тръгват на път, за да покажат на всички зрители как да приготвят вкусни рецепти в домашната кухня.

Във всеки епизод един зрител ще сподели свой проблем – от липсата на достатъчно време за готвене до това какво да се приготви на вегетарианец в семейството. Професионалните готвачи ще обсъдят техните кулинарни проблеми и ще предложат промени, съвети и решения. Освен това, всеки готвач ще сподели как се приготвят вкусни, лесни и бързи ястия, които могат да се сготвят с най-често срещаните продукти и подправки, които са под ръка във всяка кухня.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини